Bocconcino restaurant

Year: 2010

Size: 450 sq.m

Client: Bocconcino

Services: Schematic design, Working drawings, Author supervision

Project team leader: Yuliy Borisov

   The pizzeria of a known network is located in an ancient mansion at the busy intersection. By the southern tradition an open and light interior was mixed from the street side (in an exterior) by a jour glass veil according to the architectural motives. Gathered from glass panels the perforated pattern is made by a method of the laser beam cutting on authors of bureau drawings. 
   The visiting card of the building is main two-color dining hall with a mezzanine storey. Walls decorated with age-old brick laying, the big (gemel) windows, painted deal floors and ceilings “dress” the hall. Substantial highlight of a lunch zone is an open kitchen.